1 спалня

Previous Next

Апартамент СС30, eт. 7

Вид апартамент: двустаен

Общо/кв. м: 106.15

Изложение: изток, север

Вход: Сан Стефано

Статус: свободен

Previous Next

Апартамент СС5, eт. 3

Вид апартамент: двустаен

Общо/кв. м: 104.79

Изложение: запад

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем

Previous Next

Апартамент СС8, eт. 4

Вид апартамент: двустаен

Общо/кв. м: 131.88

Изложение: изток

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем

Previous Next

Апартамент СС31, eт. 7

Вид апартамент: двустаен

Общо/кв. м: 122.97

Изложение: юг, изток

Вход: Сан Стефано

Статус: свободен