2 спални

Previous Next

Апартамент СС12, eт. 4

Вид апартамент: тристаен

Общо/кв. м: 178.60

Изложение: запад

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем

Previous Next

Апартамент СС21, eт. 6

Вид апартамент: тристаен

Общо/кв. м: 118.87

Изложение: север, запад

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем.

Previous Next

Апартамент СС19, eт. 5

Вид апартамент: тристаен

Общо/кв. м: 173.93

Изложение: юг, запад

Вход: Сан Стефано

Статус: отдаден под наем

Previous Next

Апартамент Б5, ет. 4

Вид апартамент: тристаен

Общо/кв. м: 131.65

Изложение: север, запад

Вход: Б

Статус: отдаден под наем